دکتر مقدم با بیان اینکه این واکسن تنها از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری میکند و در مقابل ویروسهای دیگر اثری ندارد، تصریح کرد: بهترین زمان تزریق این واکسن از شروع فصل آنفلوانزا یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.
استفاده از واکسن آنفولانزا برای زنان پیش از اقدام به بارداری
مایعات در درمان آنفولانزای تنفسی مانند آنفولانزای نوع ای و سی و آنفلانزای گوارشی مانند آنفولانزای نوع بی بسیار موثر است.
وی اظهار کرد: پاسخ ایمنی واکسن آنفلوانزا بین دو تا سه هفته پس از تزریق در بدن به وجود میآید و مدت ایمنی بخشی این واکسن شش ماه تا یک سال است.
از اینرو پیشنهاد میکنیم جهت تشخیص و درمان کامل بیماری به پزشک مراجعه کرده یا از ایشان مشاوره پزشکی آنلاین دریافت فرمایید.
داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.
اگرچه این نوع آنفولانزا خفیف است؛ اما در افراد زیر میتواند سبب بروز مشکلات جدی شود و حتماً نیاز به درمان دارد.
سیر از دیگر موادی است که به فراوانی در خانهها پیدا میشود و از خاصیت بسیار بالایی برخوردار است.
بهعلاوه، به دلیل جهشهای مکرر این ویروس، هر سال باید واکسن جدیدی برای مقابله با آن ساخته شود.
در برخی از افراد استفاده از برنامههای رژیم غذایی خاص مانند رژیم کتویی، میتواند باعث بروز بیماریهایی مانند بیماری کتوزیس گردد.
طبق تحقیقات و مطالعات صورت گرفته روی این گونه رژیم غذایی، مشخص شد که این رژیم غذایی خواص و تاثیرات بسیاری بر سلامتی و کاهش وزن افراد داشته است. از دیگر فواید این رژیم غذایی، بهبود بیماریهایی نظیر ؛
در عین حال دوز واکسن برای آنفولانزا آ کودکان زیر سه سال نصف سایر افراد است. همچنین در افراد بالاتر از ۹ سال تلقیح یک دوز از واکسن کافی خواهد بود.
توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام میتوانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهدهی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.
علائم کووید-۱۹ (بیماری کرونا)، آنفلوآنزا و آلرژی بسیار شبیه هم هستند. با این حال، تفاوتهایی هم بین آنها وجود دارد. علائم اصلی کووید-۱۹ عبارتاند از: